dilluns, 1 d’octubre del 2012

L'ACA atura l'ERO pel 25N



 
En un comunicat a tot el personal, la direcció de l’Agència Catalana de l’Aigua ha informat que ha decidit suspendre temporalment la licitació del pla de recol.locació, el primer pas per adequar i agilitzar la seva estructura. Es considera que, a causa de la recent convocatòria electoral, no és el moment més adequat per iniciar un procés d'aquestes característiques, que ha de culminar en un canvi organitzatiu.

L'expedient de regulació d'ocupació (ERO), doncs, s'atura temporalment, a l'espera dels resultats electorals, però el comunicat, de fet, no descarta que es porti a terme un cop es constitueixi el nou Govern.
 
La plantilla de l'ACA ja s'ha reduit amb jubilacions, no renovacions de contractes temporals i acomiadaments objectius. A data d'avui són 620 treballadors entre personal funcionari i personal laboral.
 
En aquests moments en l’empresa pública es manté la negociació del conveni col·lectiu aturat, que amb la reforma laboral i les retallades salarials i socials, posa en escac als tres sindicats tradicionals. La Intersindical ja va manifestar la voluntat de negociar el conveni col·lectiu, tenint en compte el context actual, per adequar el redactat i actualitzar-lo d'acord amb les necessitats i exigències actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada