dimecres, 3 d’octubre del 2012

Federació Sindical Mundial

Dia internacional de l’acció, lluita pels teus drets.
Conclusions:
 
1. Els aliments, l'aigua, les medicines, etc. per a capitalistes són béns comercials dels quals es beneficien, mentre que per contra, per la FSM, per als sindicats militants són un bé social i tots els pobles haurien de tenir dret a ells de forma gratuïta, pública i suficient, amb un sistema de salut públic, segur i de qualitat.
 
2. L'estratègia de les multinacionals i els monopolis eleva els preus dels béns socials, destruint el nivell de vida dels treballadors, copejant als agricultors pobres i perjudicant el medi ambient.
 
3. Els capitalistes, els càrtels de capital espolien els rics recursos naturals dels països i els pobles del Tercer Món, i també en la resta del planeta. Estan expulsant als camperols de les seves terres.
 
4. Controlen en molts aspectes, la qualitat i quantitat dels aliments, l'aigua i els medicaments. També poden influir en els hàbits, l'estat d'ànim i els límits de la gent comuna, a través de la biotecnologia.
 
5. Els organismes internacionals com la FAO, l'Organització Mundial de la Salut, etc. estan controlats per les transnacionals i les seves decisions obertament o en secret van en detriment dels treballadors, dels agricultors pobres, dels pobles. En general, es limiten a una descripció de les situacions i la publicació d'estadístiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada