dissabte, 16 de novembre del 2013

La CSC es reuneix amb la Federació de Sindicats de Pakistan

La CSC es va reunir amb un dels principals sindicats del Pakistan
 
La CSC (Confederació Sindical Catalana) es va reunir el passat dimarts amb la Federació de Sindicats del Pakistan (APFUTU - All Pakistan Federation of United Trade Unions) a la seu nacional.
 
L'APFUTU és una confederació sindical laica i progressista que agrupa tots els sectors productius del Pakistan i té una afiliació de prop de 500.000 membres.
 
A la reunió hi van assistir els secretaris de relacions internacionals de l'APFUTU i la CSC, en Zia Sayed i en Sergi Perelló.
 
Durant la trobada es van tractar les situacions dels respectius països, en especial la greu crisi energètica que viu el país asiàtic i que ha produït el tancament de milers d'empreses -especialment del sector tèxtil - augmentant en 61 milions el nombre d'aturats. Actualment el 71% de la població pakistanesa viu sota el llindar de la pobresa.
 
En referència a Catalunya, l'APFUTU van expressar la seva simpatia pel procés d'independència que viu el nostre país, així com el d'Escòcia on una part important de comunitat pakistanesa participa del procés sobiranista. En relació a aquest punt es va criticat la legislació espanyola en matèria d'immigració fet que està derivant en milers de casos d'abusos per part de xarxes de tràfic de persones contra ciutadans pakistanesos residents al nostre país.
 
La CSC ha ofert tot el seu suport per fer valer els drets socials i laborals de la comunitat pakistanesa a Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada