dimarts, 24 d’abril del 2012

1 de maig 2012 - 10 raons per sortir al carrer

1. Per la defensa dels drets socials i laborals: Perquè els nostres drets no es negocien, s'exerceixen i es defensen. Diem no a la reforma laboral i sí a les polítiques actives d'ocupació reals i de qualitat. 2. Per la defensa dels drets nacionals: demanem la plena sobirania nacional i econòmica. Prou d'espolis i d'intervencions alienes.
3. Contra la dictadura del capital: els governs febles i mancats de lideratge es sotmeten a la dictadura dels mercats i són incapaços de sortir-se'n.
4. Contra les retallades: Per mantenir l'estat del benestar i uns serveis públics de qualitat. L'educació i la sanitat són drets i no negocis.
5. Perquè la crisi l'ha de pagar qui l'ha provocat: bancs i mercats han d'assumir les seves responsabilitats i així mateix els polítics que han permès aquesta situació.
6. Per un sindicalisme combatiu, nacional i alternatiu al sindicalisme pactista amb el sistema que només es preocupa de les seves prebendes.
7. Per una redistribució de la riquesa: contra l'espoli fiscal de les rendes del treball demanem una major contribució de les rendes del capital.
8. Per un sistema més just i sostenible: el capitalisme neoliberal només ha portat més pobresa per a molts alhora que només uns pocs s'han enriquit moltíssim.
9. Perquè la lluita, la confrontació i la mobilització són l'únic camí per canviar les coses. L'1 de maig fem sentir la nostra veu.
10. Perquè tenim un deure històric: hem de defensar el que ha costat tants anys de lluita i sang. No pot ser que ara, uns quants cretins ens diguin que hem d'anar cap enrere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada