dijous, 31 de març del 2011

Primers acomiadaments al sector públic

INCASÒL és una empresa pública adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu afavorir el creixement econòmic i el dret a l’habitatge.

El Director senyor Josep A. Grau i Reinés, va lliurar dimarts 22 de març al comitè d'empresa, una llista amb 22 treballadors acomiadats per motius econòmics i productius.

També els va comunicar que preveien fer un ERE, on haurien d'anar al carrer 150 treballadors més amb la intenció de reduir la plantilla en un 50 %,  ja que segons va dir la plantilla està sobredimensionada.

1 comentari:

  1. Doncs a l'ICC (Institut Cartogràfic de Catalunya) ahir també es van acomiadar a 12 persones més de les quals 4 son temporals i 8 fixes entre 3 i 27 anys de antiguetat. Al ser una empresa pública tot el personal és laboral.

    En aquest cas la plantilla no ha crescut i es manté estable des de fa molt anys i en principi no té perdues. Això si, acomiadament objectiu per causes económiques (20 dies per any treballat amb un màxim de 12 mensualitats.

    Salut!

    ResponElimina