dimecres, 16 de març del 2011

Sanitat-ICS, eleccions sindicals 2011

Condicions laborals i servei sanitari de qualitat: dos objectius irrenunciables

Els propers quatre anys requereixen solidesa de plantejaments, capacitat de negociació, dedicació, seriositat, objectivitat, ser solidaris amb tots els col·lectius i respectuosos amb tots els temes. Malgrat el context actual hem d’anar endavant, aglutinar preocupacions, interessos i esforços.

Per a assolir les nostres fites, considerem essencial:

  • Treballar pel dret a la protecció i promoció integral de la salut dels ciutadanes i ciutadans catalans.
  • Defensar el caràcter essencialment públic de l’atenció de la salut i, per tant, la consolidació i la protecció d’un sistema sanitari públic, universal i de qualitat.
  • Promoure la integració i la solidaritat entre els legítims interessos dels diferents col·lectius sanitaris i no sanitaris del sistema sanitari públic en el context d’una concepció sindical global i sensible als objectius comuns.
  • Defensar de manera efectiva els interessos laborals, professionals i socials del personal estatutari del Sistema Nacional de Salut català en tot el territori.
  • Reclamar un finançament just de la sanitat catalana que permeti d’equiparar-nos amb els països més avançats d’Europa. Les condicions actuals de finançament (molt per sota de la mitjana europea pel que fa a despesa sanitària per càpita) només afavoreixen les fantasies eficientistes de l’administració sanitària i impedeixen d’abordar amb prou recursos els vells i nous reptes de la sanitat pública del nostre país.
Estem convençuts que junts podem millorar les coses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada