dimarts, 30 d’abril del 2013

Nou director de l'Agència Catalana de l'Aigua

El Govern de la Generalitat ha nomenat avui Jordi Agustí com a nou director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) en substitució de Leonard Carcolé. Nascut a Figueres, és enginyer industrial, Màster en Direcció i Administració d'Empreses i pràcticament tota la seva carrera professional s'ha desenvolupat en la gestió d'infraestructures i serveis públics.
 
Després d'un breu pas en enginyeries privades (1984-1985), es va incorporar a l'Ajuntament de Figueres, primer com a adjunt a l'enginyer municipal i, a partir de 1988, com a director tècnic de l'empresa municipal Fisersa.
 
L'any 1991 va assumir la direcció-gerència de Fisersa i va dirigir la seva expansió fins a formar un grup de cinc empreses municipals, amb una plantilla d'un centenar de treballadors, que s'encarregaven de la prestació dels principals serveis públics, com l'abastament d'aigua potable, la xarxa de clavegueram, la depuració d'aigües residuals, el transport urbà o la recollida de residus, entre d'altres.
 
Després de 14 anys al grup d'empreses municipals Fisersa, Jordi Agustí es va incorporar el 2005 a l'Ajuntament de Roses, on actualment desenvolupava la seva activitat professional com a enginyer en cap i màxim responsable de l'àrea d'Infraestructures i Serveis Públics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada