divendres, 9 de març del 2012

Disbauxa de manifestacions i opinions sobre l'Agència Catalana de l'Aigua

El lingüista Noam Chomsky va elaborar la llista de les 10 estratègies de manipulació a través dels mitjans: l'estratègia de la distracció, crear problemes i després oferir solucions, l'estratègia de la gradualitat, l'estratègia de diferir, dirigir-se al públic com a criatures de poca edat, utilitzar l'aspecte emocional molt més que la reflexió, mantenir el públic en la ignorància i la mediocritat, estimular el públic a ser complaent amb la mediocritat, reforçar l'autoculpabilitat i conèixer els individus millor del que ells mateixos es coneixen.

En el transcurs del temps s’ha generat una manipulació orquestrada des de varis sectors que malmeten la deteriorada imatge de l’Agència Catalana de l’Aigua davant l’opinió pública, que finalment repercuteix en el col·lectiu treballador.

Un col·lectiu treballador que al llarg d’aquests anys s’ha vist afectat pels diferents canvis de govern, que amb les seves decisions ens han portat a la situació actual. No volem entrar en un debat polític, però si manifestar la nostra preocupació per la gestió en el context actual econòmic, social i laboral.

En aquest moments de gran incertesa amb tots els ingredients, polítics i socials interns i externs, creiem que no ens beneficia gens publicar i respondre articles que sustenten la continua manipulació per desprestigiar als qui treballen a l’administració hidràulica catalana. Des de les persones que realitzen amb vocació de servei i professionalitat les tasques de manteniment i serveis fins els tècnics superiors, es veuen afectats per aquesta disbauxa de manifestacions i opinions. Amb tot el respecte a qui des de la opinió personal fa ús de la llibertat d’expressió.

La secció sindical de la Intersindical-CSC manifesta que no dona suport a les publicacions als mitjans de comunicació, xarxes socials i plataformes, ja que les decisions es prenen en àmbits apartats del representatiu i externs. No podem donar el nostre suport sense disposar de la informació necessària a actuacions unilaterals, personals i per interessos que van més enllà dels laborals.

La nostra col·laboració esta al d’amunt de la taula, el debat esta obert, el diàleg encara resta pendent, però continuem caminant sols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada