dimecres, 20 d’abril del 2011

La Intersindical-CSC visita l'embassament de Siurana

La Intersindical-CSC va visitar l’embassament de Siurana, en el terme municipal de Cornudella de Montsant, Priorat. Aquest embassament de tipologia de gravetat, té una alçada de 63 metres i una capacitat de 12 hm³, ubicat a la conca de l’Ebre.

L’embassament de Siurana, a més del servei que dona al pantà de Riudecanyes i als pagesos de la zona, també és un centre turístic per als cornudellencs i visitants.

Des de fa un temps els membres de la secció sindical de l’Agència Catalana de l’Aigua visiten els embassaments de Catalunya i realitzen algunes de les rutes i passejades pels magnífics entorns que envolten les grans obres hidràuliques.

Aquestes visites formen part del projecte iniciat fa alguns mesos per apropar al col·lectiu treballador de l’Agència Catalana de l’Aigua les grans obres d’enginyeria i el territori on es troben ubicades.

Podem afirmar que gaudim de les instal·lacions molt cuidades pel personal dels embassamentsde, les magnifiques vistes, les boniques viles i l’amabilitat dels seus habitants, així com de la riquesa de la seva gastronomia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada