dimecres, 27 de març de 2013

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) canvia d'edifici


El passat divendres dia 22 de març, representants dels quatre sindicats a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) es van reunir amb el gerent i la directora de Recursos Humans i Organització.
 
En aquesta reunió els directius de l’ACA van exposar que el dia 31 d'octubre es deixarà l'edifici del carrer Provença núm. 204. La seu corporativa preveuen que s’ubicarà a l’edifici del carrer Provença núm. 260.
 
El trasllat al nou edifici del carrer Pau Claris resta pendent de l’aprovació de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. Segons van comentar es tracta de quatre plantes de 800 m². Aquest canvi comportarà una redistribució del personal i alguns canvis en l’estructura de l’organització.
 
El laboratori de l’ACA  es traslladarà a les instal·lacions d’ATLL Concessionària en el terme municipal d’Abrera, on esta ubicada l’estació de tractament d’aigua potable que tracta l’aigua del riu Llobregat.
 
Després de la privatització d'Aigües Ter Llobregat (ATLL) a finals  del desembre passat, les 15 persones que treballaven en el laboratori per mesurar la qualitat de l'aigua de la planta depuradora d'Abrera es van incorporar a la plantilla de l’ACA.
 
També van comentar la possibilitat de traslladar el servei d’inspecció de la demarcació Llobregat–Foix a les instal·lacions d’Abrera, per la proximitat al territori i les condicions de les infraestructures existents.
 
Al final de la reunió els representants de l’empresa van entregar la documentació sol·licitada relativa als treballs realitzats per la consultora DELOITTE, un avanç dels pressupostos per l’any 2013 i l’accés a consultar la documentació elaborada per Alpha Consulting, companyia de consultoria especialitzada en el disseny, implantació i millora de les operacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada