dilluns, 5 de novembre del 2012

Convocatòria de vaga general


El Secretariat Nacional de la Intersindical-CSC, en reunió del dia 23 d’octubre, va decidir convocar una vaga general que afectarà a totes les activitats desenvolupades pels treballadors i treballadores d’empreses privades i pels empleats i empleades del sector públic, amb vincle funcionariat, estatutari o laboral, en l’àmbit territorial de la Comunitat Autònoma de Catalunya.
 
La vaga convocada tindrà lloc el dia 14 de novembre de 2012, començant a les 00:00 hores i acabant a les 24:00 hores.
 
Pel que fa l'exposició de motius de l’escrit de convocatòria de vaga pel proper 14 de novembre, presentat a la Conselleria d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ressaltem els punts següents:
 
Cada persona en atur és una raó per anar a la Vaga General; tenim 840.000 raons a Catalunya per anar a la Vaga General, 1.700.000 raons si afegim el País Valencià i les Illes Balears.
 
Els objectius d'aquesta convocatòria de Vaga General són els següents:
 
1. - La retirada del projecte de pressupostos per al 2013 presentada al Parlament Espanyol.
 
2. - Manifestar el rebuig a les mesures i polítiques adoptades pels diferents governs i administracions en relació a la crisi, i denunciar la seva ineficàcia i caràcter antisocial.
 
3. - Manifestar el rebuig al desmantellament dels Serveis Públics i de les estructures de l’Estat del Benestar.
 
4. - Rebutjar i denunciar la massiva destrucció d'ocupació i increment de la precarietat propiciades i materialitzades per part dels poders econòmics i empresarials.
 
5. - Forçar un canvi radical de les polítiques públiques, econòmiques i sociolaborals. Exigim un Marc Català de Relacions Laborals i de Protecció Social.
 
Aquest brutal atac als nostres drets exigeix respostes contundents de rebuig i de mobilització social. I fa cada cop més necessari la construcció d’un Marc Català de Relacions Laborals i de Protecció Social, per a governar-nos nosaltres mateixos i evitar el desastre al que ens estan conduint des de Madrid i Brussel·les.
 
Per aquests motius, la Intersindical-CSC ha acordat convocar una vaga general a Catalunya el proper dia 14 de novembre de 2012, per dignitat de classe i amb el convenciment de que només així podrem aturar a aquest Govern i als interessos del capital depredador que defensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada