dijous, 5 de juliol del 2012

Ajustaments i embolics a l'ACA

No som part del problema, som part de la solució. Existeix una campanya de desprestigi, impulsada per un sector de sindicalistes en contra dels que creuen amb la democràcia, la llibertat d’expressió i tots aquells valors que ens fan diferents.

Les mesures d’ajustament en les condicions laborals son sempre mesures destinades a deteriorar la nostra economia, la nostra imatge i la nostra dignitat. Però, hi ha algú que sempre vol treure profit de circumstàncies adverses i acaparar protagonisme.

No hem acceptat, no acceptem ni acceptarem mai, la manipulació i la manca d’informació. Per això, seguim informant i expressem la nostra opinió lliurament.

El passat dia 2 de juliol, representants de l’empresa van presentar a membres dels quatre sindicats amb presència al comitè d’empresa, el procés de mobilitat interna del servei de telefonia de l’ACA.

Segons ens van comunicar, degut a la greu situació econòmica de l’ACA i per valoritzar els recursos interns s’ha decidit que el servei de telefonia es realitzarà amb treballadors propis a partir de dia 1 d’octubre de 2012.

Els representants de l’empresa van explicar, que s’ofereix a tres persones del grup professional 3 administratiu, la possibilitat de desenvolupar les funcions d’atenció telefònica de primer nivell. Un cop finalitzat el termini de presentació de les candidatures es realitzarà el test 16PF i una entrevista amb la participació dels sindicats.

Què és el test 16PF? Una de les proves més utilitzades en l'avaluació de la personalitat, l'Inventari de personalitat de 16 factors de Cattell.

Durant la reunió representants de la CATAC, van manifestar que al llarg d’alguns anys havien demanat que les persones de l’empresa externa que presten el servei de telefonia formessin part de la plantilla de l’empresa.

També, les representants d’UGT van demanar que es fes extensiu a les treballadores i treballadors del grup professional 4 administratiu especialista.

El representant de la Intersindical-CSC va demanar què en aquesta mobilitat interna es comptes amb el col·lectiu del grup professional 2 auxiliar administratiu.

En un principi les tres grans formacions sindicals van demanar que a la reunió assistissin els membres de la comissió de concursos i de la Borsa de Treball. Finalment, com sempre, la reunió va ser multitudinària (11 persones).

Desprès de la publicació de l’inici del procés de mobilitat interna, mitjançant un correu electrònic, la comissió d’informació als treballadors, comunica a tot el col·lectiu què es tracta d’un concurs encobert. La secció sindical de la I-CSC, encara que forma part d’aquesta comissió, no estava assabentada del comunicat als treballadors.

Com ja és habitual, fan el que volen, trepitjant normes, estatuts, reglaments, protocols, lleis i el que faci falta.

Penós!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada