dijous, 6 d’octubre del 2011

Un desenllaç anunciat.

En la reunió mantinguda amb la direcció de l’Agència, la gerència d’Aigües Ter Llobregat i amb representants dels treballadors d’ambdues empreses públiques, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua ha comunicat que la fusió de les dues empreses contemplada en la Llei Òmnibus no es durà a terme.

L’empresa, fins al moment, responsable de l’abastament en alta a la ciutat de Barcelona, l'àrea metropolitana i nou comarques del seu entorn, seguirà adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat fins l’adjudicació de la gestió de l’abastament en alta a una empresa concessionària. Aquesta adjudicació esta prevista al llarg del segon trimestre de l’any vinent.

Segons ha explicat el director, Aigües Ter Llobregat (ATLL) compleix amb la instrucció 1/2011 i per això no es preveu cap expedient de regulació objectiu (ERO) en aquesta empresa.

En relació amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), el senyor Leonard Carcolé ha comentat que no compleix amb la instrucció 1/2011, de reducció d’un 6% de despesa de personal i un 5% dels efectius de personal. Per donar compliment a aquesta instrucció, caldrà prendre mesures. Unes mesures que no ha especificat.

També ha exposat que el consell d’Administració va acordar tirar endavant l’estudi per l’assessorament i suport legal per portar a terme la reestructuració de l’ACA que restava pendent des de fa uns mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada