dissabte, 21 de desembre del 2013

La CSC es reuneix amb sindicats xinesos per explicar el procés d'independència

Aquest dimecres passat es va dur a terme una trobada entre la Federació de Sindicats de la província de Shandong (RP Xina) i la CSC per tal de conèixer de primera mà la realitat social i nacional del nostre país.
 
A la reunió van assistir Carles Sastre, Secretari general i Sergi Perelló, Secretari de relacions internacionals per part de la Confederació Sindical Catalana.
 
La delegació xinesa, integrada per 6 persones, era encapçalada pel Vicepresident de la Federació de Sindicats de Shandong, He Yude.
 
La Província de Shandong , a l'est del país, té 95 milions d'habitants i l'esmentada federació sindical prop de 20 milions d'afiliats.
 
Durant la trobada Carles Sastre va fer un repàs històric de la realitat social i nacional de Catalunya i, en especial, l'actual situació d'empobriment de les majories socials i les seves causes.
 
Finalment, el Secretari general va fer una exposició cronològica del procés de sobirania on es troba immers el nostre país, tot remarcant la data del 9 de novembre de 2014, on se celebrarà la consulta per a la independencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada