dissabte, 8 de juny del 2013

Concentració davant la Torre Agbar per un conveni digne al sector d'aigües





La Intersindical-CSC és el sindicat majoritari a les demarcacions territorials de Girona i Tarragona i compta amb una important presència a Barcelona | Durant la concentració es tallà l'Avinguda Diagonal i s'atura el servei de Tramvia.
 
El passat dijous 6 de juny, es realitzà una concentració davant la Torre Agbar en demanda d'un conveni digne al sector d'aigües davant la immobilisme de la patronal. Durant la concentració, a la qual hi participaren delegades i delegats del sector i representants de la Intersindical-CSC, s'aconseguí tallar l'Avinguda Diagonal i interrompre el servei de tramvia.
 
Per a la Intersindical-CSC la mobilització és una eina bàsica per a afrontar l'actual conjuntura de crisi i enrocament de patronals i administracions que impedeixen que milers de convenis col·lectius es renovin, amb el conseqüent greuge que això suposa per als i les treballadores.
 
La negociació col·lectiva, eina bàsica de distribució de riquesa i defensa dels drets laborals, està sent atacada dins d'una ofensiva global contra els interessos de les classes populars. Per aquest motiu, des de la Intersindical-CSC s'està apostant fort per la mobilització com a eina de pressió. Així mateix, la Intersindical-CSC referma la seva aposta per superar l'actual marc legal existent i vertebrar una legislació laboral pròpia del nostre país que permeti a les classes populars recuperar els drets que ens han estat manllevats i conquerir-ne de nous, com ara la renda bàsica universal.
 
Des de la Intersindical-CSC fem una crida la nostra afiliació, als i les nostres delegades, a la població en general, a treballar units en l'assoliment de l'estat propi com a eina que ens permeti fer realitat la societat justa i igualitària que desitgem.





Sindicalització organització i mobilització!

El poble decideix, independència i justícia social!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada