dimarts, 22 de gener del 2013

Acciona també ha presentat recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

EUROPA PRESS
 
El consorci guanyador de la gestió d'Aigües Ter Llobregat (ATLL), liderat per Acciona (Other OTC: ACXIF - notícies) , també ha presentat recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per defensar la legitimitat del contracte, han informat a Europa Press fonts jurídiques.
 
El recurs d’ATLL Concessionària va en línia amb el ja presentat per Acciona Aigua contra la resolució de l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC), adscrit a la Generalitat, que va demanar excloure a Acciona del concurs públic.
 
Així, el grup conformat per Acciona (39%) i el banc d'inversions brasiler BTG Pascual (39%), juntament amb altres societats minoritàries que representen a inversors privats com Aigües de Catalunya, Gopa Consulting, Acàcia ISP, Global Buridan, Global Lubbock i Gestió Catalana d'Aigües, defensa que compleix les bases de la licitació.
 
Igual que Acciona i que el Govern -que també ha recorregut la resolució de l’OARCC-, ATLL Concessionària argumenta que és la resolució de l’OARCC la que vulnera l'ordenament en considerar vinculant un programa d'obres que el plec de condicions qualifica d'indicatiu.
 
Acciona va considerar la setmana passada que la interposició del recurs, juntament amb el del Govern, fa que la resolució de l’OARCC no pugui considerar-se ferma, la qual cosa impedeix l'anul·lació de l'adjudicació fins que els tribunals no es pronunciïn definitivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada