dissabte, 27 d’octubre del 2012

Els sindicats CCOO, UGT, Intersindical-CSC i CGT han debatut sobre les relacions laborals en la futura República Catalana.


Junqueras: 'Les reformes laborals aprovades per CiU i PP han estat un fracàs i contraproduents per al nostre país'.
 
Dissabte 27 d’octubre de 2012.
 
El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha afirmat avui que 'les reformes laborals aprovades per CiU i PP han estat un fracàs i contraproduents per al nostre país, com ho demostren els 100.000 nous aturats registrats l'últim any i la destrucció de gairebé 200.000 llocs de treball'. Junqueras ha fet aquestes declaracions en el marc d'una jornada on representants dels sindicats CCOO, UGT, Intersindical-CSC i CGT han debatut sobre les relacions laborals en la futura República Catalana.
 
El president d'ERC ha recordat que 'la pressió fiscal sobre les rendes del treball i el consum són massa elevades' i ha presentat una sèrie de propostes per establir una fiscalitat justa : 'impost sobre dipòsits bancaris, impost sobre transaccions financeres, impost sobre grans patrimonis i recuperació dels trams més elevats de l'impost de successions'. Segons Junqueras, aquests recursos fiscals s'haurien de destinar a 'infraestructures claus per a la nostra competitivitat, innovació i recerca, ensenyament i polítiques actives per activar la contractació'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada