dijous, 20 de setembre del 2012

Concentració davant de l'ACA

La secció sindical de la Intersindical-CSC a l’Agència Catalana de l’Aigua vol mostrar el seu rebuig a la pèrdua de més llocs de treball, d’empleats públics, davant l’imminent expedient de regulació d’ocupació.
 
Un col·lectiu afectat per una mala gestió econòmica, les grans retallades, la pèrdua de drets socials i de poder adquisitiu que ja supera el 20%.
 
També, per una política de recursos humans que ha originat una estructura organitzativa invertida i que ha desequilibrat l'eficàcia organitzativa i la qualitat de vida dels treballadors.
 
Una plantilla que ve patint fa anys les necessitats d’un programa de recursos humans integral. Un programa que desenvolupi un inventari dels recursos humans, una comunicació interna que impliqui al conjunt del factor humà, una selecció de personal obert a la ciutadania, que identifiqui els potencials de cara el futur, una formació que vagi més enllà de l’aula, valoració d’una política salarial equitativa i que tingui en compte el rendiment, una valoració del llocs de treball d’acord amb les tasques i finalitats del lloc, un pla de carrera per afrontar el futur de l'organització i la configuració de la promoció interna.
 
Estem convençuts que hi ha solucions i alternatives que evitin la destrucció dels nostres llocs de treball, més retallades i posar en perill el nostre futur.
 
En el context actual ens han demanat sacrificis, però hem de ser exigents.
 
Per això, us convoquem divendres 21 de setembre, a la concentració que es durà terme davant la seu de l’Agència Catalana de l’Aigua al carrer Provença, a les 10.30 hores.
 
Per defensar els nostres drets.
 
Per defensar els nostres llocs de treball. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada