dissabte, 26 de maig del 2012

INCASOL RETALLARA EL SEU PERSONAL UN 40%


L’Institut Català del Sòl (INCASOL), empresa pública que desenvolupa la promoció de sòl residencial com a part dels programes que impulsa el Govern de la Generalitat de Catalunya, presentarà un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) per acomiadar a 203 dels seus 496 empleats. Segons han publicat alguns mitjans de comunicació. Això suposarà el 40% de la plantilla, 79 dels quals són comandaments i 124 personal laboral.

S’ha justificat aquesta retallada de personal per la necessitat de redimensionar l’empresa per garantir la seva viabilitat i adaptar-se a la nova realitat de la construcció i el mercat immobiliari.

La Generalitat, fins ara, només havia presentat un ERO a GISA i a l’Agència Catalana de Cooperació. Empreses públiques amb més personal, com l’Agència Catalana de l’Aigua podrien veure’s afectades properament per un ERO. L'empresa pública encarregada dels recursos hídrics de Catalunya té prorrogat l'informe final amb DELOITE, de reestructuració i viabilitat fins a finals de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada