dilluns, 5 de març del 2012

Els treballadors i treballadores d'ATLL en vaga

COMUNICAT A TOTA LA CIUTADANIA

ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES D’ATLL EN VAGA EL DIA 6‐03‐2012

LA MENTIDA DE L’AIGUA, UN BÉ BÀSIC I PÚBLIC!

Els polítics volen privatitzar el procés de potabilització de l’aigua, els polítics volen eliminar llocs de treball de treballadors i treballadores del servei públic.

Els polítics han augmentat i continuaran augmentant els cànons de l’aigua.

Aigües Ter Llobregat (ATLL), l’empresa pública que potabilitza l’aigua de tota la província de Barcelona, per solidaritat als polítics, ha augmentat i continuarà augmentant les seves tarifes de l’aigua, però tot i així no eixugarà el deute de 600 M d’€. Les contínues decisions polítiques de construcció d’obres faraòniques de dubtosa necessitat com a alternativa al controvertit PHN ha estat la causa principal de l’endeutament d’ATLL. Per exemple, la dessaladora del Prat que ens ha costat als/les contribuents 250.000.000,00 d’€ funciona només entre el 0‐10 % de la seva capacitat. Els privilegis de la classe política dels diversos departaments de la Generalitat i dirigents d’ATLL: cotxes, targetes vises, tiberis, dietes, mòbils, portàtils, etc. tot per ús particular, han sumat.

SOLUCIÓ QUE PROPOSEN:

La privatització com a única solució possible a la greu crisi que està patint el país i amb els guanys de la venda reduir aquest deute que ells mateixos han creat; el sumum del cinisme!!

FUTUR IMMEDIAT:

Que els ciutadans i ciutadanes pagarem el deute de la pública i els beneficis industrials de la privada amb un creixent percentatge d’exclusió social!!

Veniu a manifestar el vostre desacord davant el Departament de Territori i Sostenibilitat de 08:00 h a 12:00 hores a Av. JosepTarradellas, 26 a Barcelona.

VEÍ, VEÏNA, UNIM LES NOSTRES FORCES,
NO A LA PRIVATITZACIÓ D’ATLL,
L’AIGUA ÉS UN DRET NO UN NEGOCI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada