dimecres, 15 de febrer del 2012

Protesta amb tambors i botzines contra les retallades davant del Parlament

Publiquen Agències

Sindicats de diversos sectors de la funció pública s'han manifestat contra els pressupostos de la Generalitat de 2012 el dia que s'aprovaven.

Un miler de treballadors públics han respost a la convocatòria de concentració dels sindicats de la funció pública i s'han manifestat al davant de les portes del Parlament de Catalunya per protestar en contra dels pressupostos que ha aprovat la cambra catalana aquest dimecres al migdia.

Els treballadors públics concentrats, portaven pancartes en contra de les retallades i a favor dels serveis públics, així com banderes catalanes i dels sindicats convocants.

La protesta ha estat tan sorollosa, amb xiulets, botzines i tambors, que l'enrenou ha arribat en ocasions a l'interior del recinte del Parlament, ja que els convocats disposaven d'instruments que han estat sonant força estona.

“Ràbia” i “decepció” són alguns dels sentiments que manifestaven aquesta tarda els representants sindicals de la funció pública, després els pressupostos per al 2012 hagin passat el filtre del Parlament amb l'acord entre CiU i PP. Asseguren, però, que mantindran les protestes i mobilitzacions perquè les retallades afecten els ciutadans “com a treballadors i com a usuaris” dels serveis públics.Els concentrats han corejat consignes com "Avui la democràcia és al carrer i no al Parlament", "El poble, unit, mai serà oprimit" i "Mans enlaire, això és un atracament".

Malgrat que la protesta havia estat convocada per a les 17.30 hores de la tarda, des de primera hora del matí ja hi ha hagut diversos grups de persones que s'han anat acostant a les portes del Parlament per mostrar el seu rebuig a les retallades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada