dijous, 2 de febrer del 2012

A l'ACA si nosaltres podem, tu també pots!


A l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) també ens trobem en el segle XI, immersos en la societat del coneixement i de les noves tecnologies de la informació i comunicació (TIC). Nosaltres avancem, evolucionem i volem adaptar-nos a les noves demandes laborals, socials i econòmiques. No volem quedar ancorats en el passat. No vivim de crèdit sindical, no disposem de grans edificis i despeses, no rebem subvencions multimilionàries.

Compromesos, realitzem un sindicalisme net, amb transparència, actuem amb seriositat i fem les coses amb rigor. Demanem tolerància, pluralitat, diàleg i debat.

Defensem la llibertat d’expressió i estem en contra de les imposicions, coaccions, manipulació i l’incompliment de lleis i disposicions. Aquest és el nostre tarannà i el nostre compromís.

Volem un model sindical d’acord amb els canvis de la societat i el context actual. Fa molt temps que es va promulgar el fuero del trabjo i institucionalitzar el sindicato vertical, com a sindicat únic i obligatori.

“La Ley de bases asegura la subordinación de la Organización, unidad y el espiritu necesarios para que la economia nacional sirva a la política nacional.”

Si nosaltres podem, tu també pots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada