dissabte, 3 de desembre del 2011

Manipulació i engany en l'assemblea de treballadors a l'ACA

Lamentem els esdeveniments del passat dia 30 de novembre en l’assemblea de treballadors a l’Agència Catalana de l’Aigua. En aquests moments i en el context actual es inacceptable  i irracional, entre altres qualificatius, que membres d’altres sindicats ens prohibissin assistir a l’assemblea, a exposar les nostres idees, iniciar un debat o obrir altres alternatives. Algunes i alguns han traspassat la línia sense retorn.

Una assemblea convocada per CCOO, UGT i CATAC exclusivament per contractar un gabinet d’advocats davant del possible expedient de regulació d’ocupació i confeccionar una llista de les persones que paguin i no paguin, segons van dir per solidaritat . Nosaltres entenem que la vertadera solidaritat es ajudar a algú sense rebre res a canvi i sense que ningú s'assabenti. En essència es ser desinteressat. La solidaritat es mou només per convicció de justícia i igualtat. Tal com vam dir no acceptem la coacció abanderant i embrutant la vertadera solidaritat.

També, volem dir que estem decebuts i no entem la gran participació en les passades eleccions sindicals i avui la manca de confiança en els quatre sindicats amb representació a l’ACA per desenvolupar les tasques que tenen encomanades: negociació, defensa dels interessos generals i representació legal.

Potser, tenim raó quan diem que cal un nou model sindical.
Tots els gabinets d'advocats (CCOO, UGT i CATAC)
Proposta final presentada (CCOO, UGT i CATAC)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada