diumenge, 4 de desembre del 2011

La unió fa la força!

La comissió d’empreses públiques, anunciada en totes les assemblees i reunions del comitè d’empresa de l’ACA, tal com es pot veure en els comunicats de premsa i publicacions només porten els logos dels tres sindicats presents a la mesa de negociació amb Funció Pública.

Aquestes organitzacions es van cansar de dir que estava la porta oberta a tothom. En realitat de les 65 empreses públiques, segons hem pogut consultar en la pàgina http://www10.gencat.cat/sac/AppJava/info.jsp?tipus=ep, representants de 17 empreses públiques han participat en aquesta comissió.

Aquestes formacions sindicals estan representades per majoria en els seus comitès d’empresa Per aquest motiu, per la manca de transparència i ànsia de protagonisme, no estem d’acord que el comitè intercentres de l’ACA malgasti el temps, en el context actual, donant publicitat a uns sindicats per demostrar que són els únics que fan quelcom en el sector públic davant l’opinió pública. Recordem que és molt important la participació de totes i tots i què la unió fa la força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada