dijous, 1 de desembre del 2011

Ens afecta a totes i tots!

La secció sindical de la Intersindical-CSC de l’Agència Catalana de l’Aigua, té representació al comitè d’empresa de Barcelona i al comitè intercentres. Una representació obtinguda en les passades eleccions sindicals (any 2010), en les quals tot i tenir tot tipus d’entrebancs (vots per correu i candidatura), vam aconseguir millorar els resultats anteriors.
Per aquest motiu i amb l’objectiu de representar a totes aquelles persones que ens van depositar la seva confiança, volem transmetre les nostres idees, propostes i opinions en tots els àmbits de representació. També, tal com ens vam comprometre, volem fer arribar tota la informació als nostres representats i a tot el col·lectiu treballador, d’acord amb l’Estatut dels Treballadors i amb els reglaments del comitè de Barcelona i del comitè intercentres.

Creiem que el col·lectiu treballador ha de tenir coneixement dels debats interns del comitè, opinions, propostes, acords i desacords. També, disposar d’informació sobre les negociacions i de les reunions amb els representants de l’empresa. Aspectes fonamentals que donen sentit a l’existència dels representants legals dels treballadors en qualsevol empresa.

Per aquest motiu mitjançant les assembles generals, el nostre blog i la comunitat d’usuaris de Facebook, seguirem fent arribar la informació a totes les treballadores i tots els treballadors de l’ACA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada