divendres, 2 de desembre del 2011

El col·lectiu Ronda desembarca a l'ACA


Per majoria, els treballadors de l’Agència Catalana de l’Aigua han escollit al col·lectiu Ronda entre les tres opcions presentades pel comitè intercentres. Un col·lectiu de professionals, que respectem i que desitgem el millor dels èxits.

Col·laborarem però, com ja hem manifestat amb anterioritat no serem còmplices de cap manipulació i falsedat i demanem transparència. Som i seguirem sent fidels als nostres principis i valors.

En la informació publicada sobre els resultats de la consulta no queda clar quina tasca s’encomanarà als advocats, negociació en l’expedient de regulació d’ocupació i defensa o com han publicat només defensa dels treballadors.

També trobem a faltar el nombre total de treballadores i treballadors de l’empresa, per poder fer els càlculs dels percentatges. Tampoc hi ha dades sobre la publicació de llistes en la demarcació de Tarragona.

Pel que fa a l’abanderament en pro de la solidaritat per publicar llistes de treballadores i treballadors, comprovem que hi ha una modulació en el discurs fet pel president del comitè intercentres en l’assemblea del dia 30 de novembre. En la presentació dels resultats comprovem que ara diu adhesió a l’assessorament. Massa tard i insuficient. Ha ocasionat un abans i un desprès indesitjable en l’empresa, ha traspassat la línia roja, el punt sense retorn, és presoner de les seves mentides. El president del comitè intercentres ha posat rumb cap el fraccionament del col·lectiu, un dany irreparable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada