dimarts, 15 de novembre del 2011

Incident en l’assemblea de treballadors a l’ACA

El passat dia 4 de novembre es va dur a terme una assemblea de treballadores i treballadors a l’Agència Catalana de l’Aigua convocada pel Comitè Intercentres. En aquesta ocasió, per sorpresa, es va comptar amb la presencia de assessors dels sindicats de CCOO i UGT.

Després de la intervenció del nostre representant va intervenir l’assessor de CCOO explicant en que consisteix un ERO i va contestar a les preguntes formulades per les treballadores i els treballadors. També, encara que no estem gens d’acord, va donar informació i molta publicitat dels serveis jurídics del seu sindicat i dels imports davant de l’expedient de regulació d’ocupació a l’ACA. Arribat aquest moment i a la pregunta d’un treballador de l’empresa pública va perdre els papers i amb un intercanvi de paraules, ocasionant un petit aldarull a la sala, es va acomiadar desitjant sort a tots els assistents.

Aquest fet es lamentable, són moments molt difícils per un col·lectiu que ha vist rebaixat el salari i surt cada dia als mitjans de comunicació amb el mateix titular "redimensionament de la plantilla".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada