dimecres, 2 de novembre del 2011

Estem indignats!

Després d’unes eleccions sempre hi ha guanyadors i perdedors, això diuen tots aquells que volen influir en la opinió pública d’una manera o altre. Que guanyen uns ? Que perden els altres?

En les eleccions sindicals les organitzacions més votades, sempre clamen a la unitat i a la feina a fer conjunta que hi ha per davant. Amb el temps van relegant als menys votats en un estrat laboral marginal que poc a poc es converteix en una persecució, desqualificació i menyspreu constant davant de tothom. Aquest col·lectiu que normalment presumeix de ser demòcrata i plural només es preocupa de mantenir-se per sobreviure i fer difusió de grans mobilitzacions i solidaritat amb tothom, sempre ignorant a les altres formacions.

A l’Agència Catalana de l’Aigua el “trisindi” UGT, CCOO i CATAC sempre van agafats de la mà per tal de sortir als mitjans de comunicació, fotografies o alhora de fer alguna actuació proclamant-se com els únics que fan quelcom.

Nosaltres, des de la humilitat i com altres formacions sindicals, sense l’afany de protagonisme, sense entrar i sortir de despatxos, sense grans edificis i subvencions milionàries, actuem amb responsabilitat, amb seriositat i volem fer les coses bé.

La negociació de qualsevol conveni col·lectiu mereix la responsabilitat i seriositat dels qui es van comprometre, afecta als interessos professionals i personals de tots els representats. No acceptem i menys en el context actual econòmic, social i laboral una intoxicació i distracció de la realitat.

Per això, no volem més “trisindis” que demanin ERO’s a l’administració. Tampoc volem fer de comparses dels seus interessos. No volem figurar als pessebres que munten arreu del territori.

Volem intel·ligència, equitat, responsabilitat, serietat, honestedat, transparència, innovació i pluralitat, estem indignats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada