dilluns, 4 de juliol del 2011

L'aigua no és ven, és un bé social!

La legitimació del govern no es troba subjecta únicament a la llei, sinó també a l’aplicació dels principis bàsics de racionalitat, eficàcia, eficiència i transparència en l’assignació i gestió dels recursos públics.

La Llei 25/1998 de 31 de desembre del Parlament de Catalunya, crea l’Agència Catalana de l’Aigua, la seva creació respon a la necessitat de renovar l’administració hidràulica i adaptar-la als Principis de la Directiva Marc de l’Aigua.

L’empresa pública ACA gestiona íntegrament el cicle de l’aigua: protecció de les aigües continentals i litorals, prevenir el deteriorament de les aigües, garantir una gestió equilibrada i un ús sostenible respectant el medi ambient.

Des de el seu desplegament l’any 2000 l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) treballa per millorar el cicle de l’aigua i aconseguir la seva recuperació. Al llarg de tots aquests anys s’ha realitzat un esforç molt important, canviar de model i implementar la Directiva Marc de l’Aigua. Això no ha estat gens fàcil, però no volem que s’aturi, volem una millor política de gestió sostenible de l’aigua i un model territorial sostenible.

Per a nosaltres l’aigua no es ven, és un bé social!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada