dilluns, 18 d’abril del 2011

Places reservades?


Les retallades a l’Agència Catalana de l’Aigua van començar amb la no renovació dels contractes temporals i la reducció d’empreses externes. Han continuat amb l’amortització de places vacants, llocs de treball creats , valorats i amb pressupost.

El mes de febrer Recursos Humans va comunicar al comitè d’empresa la relació de personal en situació d’excedència. En l’esmentada relació constaven 38 persones entre excedències per motius particulars, forçosa i per incompatibilitat.

En la relació de llocs de treball amb data 4 d’abril de 2011 constaven 672 places ocupades, 23 places vacants, 5 places a extingir i 26 places de llocs de treball que no eren de plantilla.

En l’any 2008 el gerent de l’ACA va desestimar la sol·licitud de retornar al Departament de Recursos Humans, a una treballadora exposant que no existia cap plaça vacant del seu  grup III , que únicament existia una plaça del grup III (plaça número 80001033), que era una plaça reservada a conseqüència de l’excedència forçosa de la treballadora Assumpció Garcia Cotillas i, per tant no disponible de ser ocupada.

La senyora Assumpció Garcia Cotillas forma part del consell d’Administració de l’empresa ENGESTUR, SA, empresa de capital i objectius públics creada pel Ple de l’Ajuntament de Badalona l’any 1986, que persegueix l’obtenció de beneficis socials.  Militant de CCOO, Membre del Comitè Central del PCC i coordinadora de la Comissió Nacional i del Consell Nacional d’EUiA.

Aquesta plaça s’ha perdut entre codis, despeses de personal o resta en algun calaix esperant la seva resolució. No hi ha cap plaça en els documents esmentats anteriorment amb el codi referenciat. Cal una revisió exhaustiva de la relació de llocs de treball tan ocupats, vacants o per excedència. Fins al moment desconeixem quantes places resten reservades a conseqüència d’excedències o alliberaments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada