dimarts, 22 de març del 2011

Racionalització de les despeses

Els deutes de l’Agència i d’ATLL són el resultat de la política generada fins ara en la gestió del aigua.

El deute astronòmic de l’Agència Catalana de l’Aigua no s’ha creat per culpa del personal fixa, temporal ni tampoc per les empreses col·laboradores. És un problema que els nostres polítics han de resoldre i donar explicacions a les ciutadanes i ciutadans.

Fins ara les solucions recauen en el col·lectiu treballador:

  1. Retallada del salari s’ha vist reduït un 5%, congelat el 2% i depreciat en el 3%.
  2. Comunicat del President de la Generalitat en el qual agraeix la feina que es fa i demana esforç, col·laboració i ajut en el context actual.
  3. Instrucció 1/2011 per l’aplicació de les mesures específiques en matèria de personal previstes en el decret 109/2011 d’11 de gener.
A aquestes mesures laborals cal acompanyar-les amb l’estat del contracte programa de l’ACA, el preu de l’aigua i la seva gestió i els diners que ha de rebre l’Agència Catalana de l’Aigua en infraestructures.

Publiquem els resultats de la participació del col·lectiu treballador de l’Agència Catalana de l’Aigua en la proposta de racionalització de despeses presentada pel comitè d’empresa en l’assemblea del passat 4 de març.


La nostra proposta de racionalització de despeses és basa en la revisió de contractes, serveis i subministraments: energia elèctrica, subministrament de maquinari digital, serveis TIC, agència de viatges, paper i tòners i tintes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada