dimarts, 8 de març del 2011

Assemblea 4 de març de 2011

El passat divendres dia 4 de març es va dur a terme l’assemblea de treballadors convocada pel comitè intercentres de l’ACA a Barcelona. Els representants dels treballadors van poder explicar als assistents el desenvolupament de la primera reunió amb la nova direcció i gerència de l’empresa.

Els temes tractats van ser l’aplicació de la instrucció 1/2011, de les mesures específiques en matèria de personal, la situació econòmica i financera i la gestió dels recursos humans.

Al llarg de la reunió es van exposar els principis defensats pel comitè d’empresa, acordats en la reunió del comitè del dia 2 de març a les oficines de Lleida. Destaquem els punts principals: defensa de tots els treballadors, reducció de l’externalització de tasques, recuperació del poder adquisitiu i racionalització de les despeses corrents.

També, es va comentar la necessitat d’un canvi en la gestió dels recursos humans orientat cap al disseny i implementació de programes de desenvolupament.

Conscients dels problemes en el context actual però, cal ser exigents. Ens han demanat sacrifici i col·laboració. No obstant això, no tenim que renunciar als nostres drets laborals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada